Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een online voorstelling bekijken?

Om een online voorstelling te bekijken heeft u een account nodig. Deze kunt u aanmaken door op account te klikken en aan te melden met uw mailadres en wachtwoord. De voorstelling is te bekijken op elk apparaat dat met internet verbonden is.

Ik heb betaald maar geen bevestigingsmail gekregen. Wat nu?

Kijk in de inbox van het emailadres waarmee u de voorstelling heeft aangeschaft of check de spam-inbox van dit emailadres.

Heeft u geen bevestigingsmail, kijkt u dan bij Mijn voorstellingen en klik op de betreffende afbeelding. 

Hoelang is de link geldig?

De link is 72 uur geldig na aanschaf.

Ik heb afgerekend, maar zie niet waar ik de voorstelling kan bekijken?

Op de pagina Mijn voorstellingen ziet u de voorstelling(en) die u heeft besteld. Als u op de afbeelding van de betreffende voorstelling klikt, komt u bij de stream uit.

Ik krijg de melding 'no access' als ik doorklik op de link in mijn mail. Wat gaat er mis?

Als dit gebeurt dan bent u niet meer ingelogd op uw Scapino Streamt account. Log in met uw accountgegevens en ga naar Mijn voorstellingen om uw voorstelling te bekijken.

Kan ik de link van mijn ticket delen met anderen?

Nee, de link is persoonlijk en gekoppeld aan uw account.

Hoe bekijk ik een voorstelling op mijn TV?

Het is mogelijk om via uw laptop de voorstelling te bekijken op een (smart) TV. De makkelijkste manier is door uw laptop met een HDMI kabel direct te verbinden met uw TV en het betreffende HDMI kanaal als invoer te selecteren op uw TV.

U kunt ook gebruik maken van Apple Airplay of Chromecast. U vindt via deze link meer info over hoe u dat kunt doen. Of lees deze snelstartgids van Google over het casten via Google Chromecast.

Ik heb een Google Chromecast aangesloten aan mijn TV en toch lukt het niet...

Gebruikt u uw laptop om te casten? Helaas biedt Google niet de mogelijkheid om vanaf een smartphone of tablet te casten. U kunt dus alleen met een laptop en de Google Chrome webbrowser casten naar uw Chromecast (deze optie vindt u in het menu, drie bolletjes rechtsbovenin). Let erop dat zowel de Chromecast als de laptop met dezelfde wifi is verbonden.

Ik heb Apple TV aangesloten aan mijn TV, maar hoe krijg ik de voorstelling naar mijn TV gestreamd?

Voor gebruikers van Apple TV geldt dat dit alleen werkt in combinatie met de webbrowser Safari. Klik in de video op het AirPlay symbool om de voorstelling af te spelen op uw tv. U kunt dit ook doen via uw Iphone of Ipad.

Hoelang van tevoren kan ik inloggen bij een livestream?

U kunt inloggen vanaf een half uur voordat de livestream begint.

Welke voorstellingen kan ik hier binnenkort nog meer bekijken?

Daar zijn we nog mee bezig. Maar reken in ieder geval op Pearl, Henry, TING! en livestreams van een aantal nieuwe werken van jonge dansmakers.

Kan ik de voorstelling aan iemand cadeau doen?

Helaas kan dit op dit moment nog niet. Maar we werken er hard aan om het mogelijk te maken.

Ik had kaarten voor een geannuleerde of verplaatste voorstelling van Pearl vorig jaar. Krijg ik dan korting als ik Pearl on demand wil kijken?

Helaas. De afhandeling van uw kaart(en) voor Pearl in een theater, geschieden door datzelfde theater. Aangezien wij geen inzage hebben in wie in welk theater een kaart heeft gekocht, kunnen wij dit niet regelen.